Bedankt PISO CiTy-runners!

WEDSTRIJDREGLEMENT

 1. Deelname is geldig na betaling van het inschrijvingsgeld.
 2. Deelname is op basis van vrijwilligheid en op eigen verantwoordelijkheid.
  De organisatie is niet verantwoordelijk voor brand of diefstal en kan niet aansprakelijk gehouden worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houdt met deze wedstrijd.
  De organisatie kan niet aansprakelijk geacht worden indien, ten gevolge van overmacht of iedere andere reden die buiten de wil van de organisatie ligt, de duur van de wedstrijd wordt veranderd of indien de wedstrijd wordt aangepast of simpelweg wordt geannuleerd.
  Evenzo kan de organisatie niet verantwoordelijk gesteld worden voor een technisch probleem.
 3. Niet-deelname: deelnemer kan geen aanspraak maken op een terugbetaling van het inschrijvingsgeld.
 4. Indien het evenement wegens bepaalde omstandigheden niet kan doorgaan, is de organisator niet verplicht om het inschrijvingsgeld terug te betalen.
 5. Deelnemen = een goede gezondheid. De organisatie raadt de deelnemers aan om een onderzoek te laten doen bij een arts.
 6. De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal en/of verlies van persoonlijke voorwerpen.
 7. De deelnemer verleent de organisatie de toestemming om, zonder dat deze laatste daartoe enige vergoeding verschuldigd zijn, foto’s van hen en/of hun informatie omtrent de opdrachten te reproduceren en te publiceren, en dit zonder enige territoriale of tijdsbeperking, in het kader van de communicatie rond de wedstrijd
 8. Iedereen krijgt een prijs zolang de voorraad strekt.

 

Logo PISO CiTy-run